Privacy verklaring

We doen er op de website alles aan om uw persoonsgegevens privé te houden. Uw gegevens worden daarom door ons zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houden we ons aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De gegevens die we van u vragen, zijn bedoeld om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Welke gegevens we verwerken, voor welke doeleinden we dit doen en wat uw rechten zijn leest u hieronder.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 22 maart 2019.

Gebruik van persoonsgegevens

Door gebruik te maken van deze website laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dit kunnen ook persoonsgegevens zijn. We bewaren uitsluitend persoonsgegevens die door u worden opgegeven met de intentie dat deze aan ons worden verstrekt om te verwerken voor de gevraagde dienst.

Bezoeken van de website

Wanneer u onze website bezoekt, worden er cookies geplaatst. Hiermee volgen wij uw gedrag op onze website, maar uw gegevens worden anoniem verwerkt. Met deze informatie kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, maken we onze website gebruiksvriendelijker en analyseren we belangrijke zoektermen. Wilt u meer weten over cookies of uw instellingen aanpassen? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Beveiliging

Onze website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit certificaat zorgt ervoor dat uw gegevens veilig worden verzonden en de verbinding privé is. De website is gebouwd op het CMS Drupal. Wanneer u uw persoonsgegevens invult bij een formulier op onze website, worden deze opgeslagen in de database van het CMS. Onze organisatie en de ontwikkelaars van de website kunnen deze gegevens inzien.

Contactformulier

Wanneer u ons contactformulier invult of ons een e-mail stuurt, dan worden uw gegevens opgeslagen zolang nodig is voor de afhandeling en beantwoording van de inhoud. Er wordt in het formulier alleen gevraagd om de gegevens die nodig zijn om u van dienst te kunnen zijn. Denk hierbij aan uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en inhoudelijk bericht.

Cookies

Op deze website wordt er gebruik gemaakt van cookies, waarmee wij uw gebruiksgemak op onze website blijven waarborgen. Wat cookies zijn en waarvoor we deze cookies gebruiken leggen we hieronder verder uit.

Wat is een cookie?

Een cookie is een klein (tijdelijk) bestand dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer of mobiel apparaat wordt opgeslagen. De informatie die wordt opgeslagen kan bij een volgend bezoek aan onze website weer naar onze server teruggestuurd worden. Hierdoor hoeft u niet continu dezelfde informatie in te voeren en kunnen wij onze website steeds gebruiksvriendelijker maken. Deze cookies zijn volkomen veilig en worden al jarenlang gebruikt op websites over de hele wereld.

Permanente cookies

Met behulp van permanente cookies kunnen we voorkeuren opslaan zodat u dit niet continu opnieuw aan ons hoeft door te geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de toestemming voor dit cookiebeleid. Permanent cookies kunt u verwijderen via de browser.

Sessie cookies

Met behulp van sessie cookies slaan we relevante gegevens van uw huidige websitebezoek op, zo kunnen wij onze diensten zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u de browser afsluit.

Google Analytics

De website maakt gebruik van Google Analytics om te analyseren hoe bezoekers de website gebruiken en hoe wij de website hierop kunnen optimaliseren. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien zij hier wettelijk toe verplicht worden. Wij hebben hier verder geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zoveel mogelijk geanonimiseerd en uw IP-adres wordt niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Wijzigingen in de privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor aanpassingen te maken in deze privacyverklaring. Raadpleeg deze privacyverklaring regelmatig als u van deze wijzigingen op de hoogte wilt zijn.

Inzage en wijzigen van uw persoonsgegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of als u uw persoonsgegevens wilt inzien en/of wijzigen (of verwijdering hiervan), kunt u altijd contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Wilt u een klacht indienen? U kunt daarvoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Deli Di Paolo t.a.v. Ron Roelen
Koopvaardijweg 21
4906CV Oosterhout NB
info@delidipaolo.nl
+31 162 47 61 61