Pesto

alla genovese | 140 g

Pesto met basilicum en pijnboompitten

Ingrediënten: zonnebloemolie, basilicum 30,5%, olijfolie, aardappelvlokken, Pecorino Romano kaas BOB* (schapenmelk, zout, stremsel), Grana Padano kaas BOB* (melk, zout, stremsel, ei-lysozym), zeezout, knoflook, pijnboompitten 1,6%, zuurteregelaar: citroenzuur. * Beschermde oorsprongsbenaming. Kan sporen van noten bevatten.

Geproduceerd in Italië.
Ten minste houdbaar tot: zie verpakking.
Na openen 7 dagen gekoeld (max. 7°C) houdbaar.

Voedingswaarde per 100 g

Energie 2157 kJ/ 523 Kcal
Vetten 53,1 g
waarvan verzadigde vetzuren6,7 g
Koolhydraten 6,1 g
waarvan suikers0,5 g
Vezels 2,3 g
Eiwitten 4,1 g
Zout 1,7 g